top of page

Eevee's kommende hvalpekuld

Tankerne om endnu et kuld hvalpe kom til os da vi besluttede at vi ikke ville beholde en hvalp fra det første kuld. Det var lige tidligt nok for os at få to hunde i huset. Det har derfor været klart for os et stykke tid, at vi vil kaste os ud i endnu et kuld hvalpe mens Eevee er i sit "Prime".

Vi har nu igen slået os sammen med Bertram, som siden Eevee's første hvalpekuld, faktisk er blevet far til flere kuld rundt omkring. Bertram er bare en stor og flot hanhund, og vi er sikre på, at hvalpe fra ham og Eevee igen bliver Spitzenklasse.

Planen er, at når Eevee går i løbetid forventeligt slut november/start december 2023, så giver vi et ring til Rie og får sat x i kalenderen til et besøg eller to hos Bertram. Om alt går vel - og det gik jo rigtigt fint sidste gang - så har vi en parring inden jul. Hertil lægger vi så de 63 dage, hvor Eevee går drægtig, hvilket vil give et kuld hvalpe ca. midt i februar. Og det betyder så igen, at hvalpene vil kunne komme hjemmefra omkring eller lige efter påske 2024. 

Igen ... ALT dette er såfremt Eevee's biologiske tidsplan holder. En løbetid kan svinge noget, og for Eevee har der været ca. 6½-8½ måned mellem dem. Dette bare for at sige, at det godt kan svinge en uges tid eller to ...

Skulle du/i have lyst til at høre mere om vores lille hvalpeprojekt, så giv endelig lyd - ring eller skriv (kontaktoplysninger findes herunder). Vi skriver interesserede købere op i den rækkefølge de kommer ind. Allerhelst vil vi selvfølgelig hvis interessen bliver til en reservation af en hvalp - også her noterer vi i den rækkefølge der meldes ind.

Prisen på en hvalp efter Eevee og Bertram bliver 16.000 kr., heraf 4.000 kr. til betaling når hvalpene er 4 uger gamle, og køber udvælger sin hvalp, og restbetaling ved afhentning af hvalp efter de 8 uger.

Hvalpene vil selvfølgelig være chipmærkede og registreret i Dansk Hunderegister (ny ejer skal herefter selv forestå ejerskifte - det skal vi nok hjælpe med ...). Hvalpene har fået ormekur, vaccination og der medfølger en sundhedsattest fra vores dyrlæge. Endelig er hvalpene registret og stambogsført hos Foreningen for Den Gamle Danske Spids (GDS), og der vil være betalt medlemskab for hvalpen for indeværende år.

Har du/i spørgsmål ang. det kommende hvalpekuld, så kan du få fat på os her:

Heidi: Mobil: 41779102 - Mail: frukauf@gmail.com

Lars: Mobil: 30241899 - Mail: laskauf@gmail.com

bottom of page