top of page

Gaia

Gaia fik en fantastisk start på livet hos jer. Allerede fra den første dag hos mig havde hun selvtillid, gå på mod og var en glad, nysgerrig og kærlig hvalp. Det var skønt at i igennem alle de 9 uger hun var hos jer næsten dagligt delte billeder videoer og tekst om Gaia og hendes søskendes liv. Det var dejligt at følge med, og så gjorde det at ventetiden var lettere at holde ud. Derudover er jeg glad for at i lod hvalpene opleve så meget forskelligt, så som gå tur i snor, bil kørsel og en have at gå på opdagelse i. At i både har børn og kat har gjort hende tryg i det. Jeg er sikker på at fundamentet til hendes gå på mod og glæde ved nye oplevelser blev grundlagt i hendes tid hos jer.  

Gaia er en fantastisk hund. Hun hviler utrolig meget i sig selv og er meget omsorgsfuld, både overfor mennesker og andre hunde. Jeg har mange gange oplevet at hun, når hun mærker at en af hendes hunde venner er utryg tager sig af hunde vennen. Gaia er meget kærlig og social og elsker at putte med mig på sofaen og i sengen. Men hun er også en selvstændig lille dame, som en sej til at lege med sine bamser selv eller hygge sig med et kødben. Gaia er meget glad for andre hunde og møder dem med et åbent sind. Både som hvalp og teenager har hun været meget nem. På trods af at det nogen gange har været sjovere at være spontant døv og gå egne veje, så vil hun meget gerne gøre det jeg ønsker. Hun er meget intelligent og god til at observere og læse mig.

 

Gaia er meget lærenem og husker lynhurtig nye øvelser og rutiner. Hun er meget legesyg, og elsker at tumle både med mig og hendes hundevenner. Hun er blevet virkelig god til at gå uden snor, og det er en fornøjelse. Gaia er meget populær blandt de andre hunde og mennesker i nabolaget, hun spreder så meget glæde med hendes positive sind. De få gange en anden hund har set sig gal på hende har hun været fantastisk. Hun hviler så meget i sig selv at hun ikke giver igen eller lader sig mærke med det, hun finder bare et andet fokus. Den egenskab har jeg aldrig oplevet hos en hund før og bliver meget stolt og imponeret af hendes både at takle sådanne situationer. 

Gaia er en meget særlig hund med sin helt egen personlighed og hun giver mig utrolig meget glæde og kærlighed. 

 

Kh fra Nanna 

bottom of page